Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Abonohu për Info

Profilet e Zyrave Ndërlidhëse për Diasporë

Komuna e Suharekës
Komuna e Gjilanit
Komuna e Kamenicës
Komuna e Pejës
Komuna e Deçanit
Komuna e Istogut
Komuna e Obiliqit
Komuna e Vitisë
Komuna e Rahovecit

 

Zyret Komunale Ndërlidhëse për Diasporë

Emri dhe mbiemriKomuna ZNDKontakti Email-i dhe Adresa
Zeqir KurtishajSuharekë044-261-248

zeqirkurtishaj@hotmail.com

Fidan Kadriu Gjilan044 177 477

Fidani_k20@yahoo.com

Nexhmije Kallaba
Kamenicë044 185 706

nexhmije_kallaba@hotmail.com


Nimon BicoriPejë049 600 070

nimonbricori@hotmail.com

Asllan Mazreku Rahovec 045 570 829

asllanmazreku@hotmail.com

Haki Raqi
Obiliq044 444 210

H_raqi@hotmail.com


Tahir LubizhdeniViti044 710 603

Tahiri.81@hotmail.com

Asim Cenaj
Deçan044 634 500

asim_cenaj@hotmail.com

Arta Fetahu
Istog044 190 433

artafetahu@hotmail.com

 

Zyrtarët komunal për çështjet e Diasporës

Sabedin Vllasaiu

Novobërdë

044 277 120

sabedin.vllasaliu@hotmail.com 

Hasan Ukshini

Gjakovë

044 189 496

hukshini@hotmail.com

Leonard Llolluni

Junik

044 188 126

leonard.llolluni@rks-gov.net

Abedin Bajrami

Lipjan

049 723 265

abedin-bajrami@rks-gov.net

Bashkim Ahmeti

Shtime

044 142 398

ahmeti18@hotmail.com

 Fitim Rama

Mitrovicë

044 397 018

fitim.rama@gmail.com

Emin Halimi

Skenderaj

044 192 195

eminhalimi@hotmail.com

Rinora Zymeri

Drenas

044 411 413

rinore.zymeri@rks-gov.net

Zenun Zeqa

Klinë

044 222 974

zenun.zeqa@rss-gov.net

Neshat Halimi

Dragash

044 302 997

neshat.halimi@rks-gov.net

Eleonora Fetollari - Bush

Prizren

045 245 222

eleonora.fetollari@hotmail.com

Ajet Sadiku

Mamushë

044178 033

ajet_sadiku@hotmail.com

Nazim Luri

Hani i Elezit

044 903 415

ximi824@yahoo.com

Nasrullah Shehu

Kaçanik

044 225 104

nasurshehu@hotmail.com

Ejup Babatica

Podujevë

044 162 253

ejupbabatica@hotmail.com

Besim Termkolli

Fushë-Kosovë

044 440 518

besim.termkolli@rks-gov.net

Naim Berisha

Prishtinë

044 130 587

naimberisha53@hotmail.com

Nebojsa Peric

Graçanicë

049 776 570

neskoperic@hotmail.com

Liridon Jetishi

Ferizaj

045 319 428

liridon.jetishi@rks-gov.net

Ahmet Aliu

Shtërpce

044 146 916 

ahmet.aliu@rks-gov.net

Bashkim Krasniqi

Malishevë

049 745 120

bashkimk@hotmail.com 

Gazmend Morina

Vushtrri

028 571 524

gazmend78@hotmail.com 

Organizatat nė Kosovė

Organizatat nė Diasporė

Lajme nga Diaspora

Këndi i informacionit